Czy suplementować witaminy i mikroelementy?

15.05.2017
Dr hab. n. med. Katarzyna Stolarz-Skrzypek, Prof. UJ CM
I Klinika Kardiologii i Elektrokardiologii Interwencyjnej oraz Nadciśnienia Tętniczego UJ CM, Kraków

Wybrane treści dla pacjenta
  • Dieta w chorobie refluksowej
  • Dieta o małej zawartości FODMAP (dieta zalecana w zespole jelita drażliwego)
  • Dieta u osób ze stomią – zalecenia ogólne
  • Produkty żywnościowe pomocne w leczeniu reumatoidalnego zapalenia stawów
  • Dieta wspomagająca leczenie hemoroidów
  • 7 produktów żywnościowych wspomagających odporność
  • Dieta w chorobie zwyrodnieniowej stawów – czy można odbudować chrząstkę stawową?
  • Dieta w chorobie Parkinsona
  • Dieta w łuszczycy
  • Zalecenia żywieniowe dla pacjentów z wyrównaną i niewyrównaną marskością wątroby

Sponsorem serwisu jest