Szanowni Państwo,

Medycyna Praktyczna wykorzystuje w swoich serwisach pliki cookies i inne pokrewne technologie. Używamy cookies w celu dostosowania naszych serwisów do Państwa potrzeb oraz do celów analitycznych i marketingowych. Korzystamy z cookies własnych oraz innych podmiotów – naszych partnerów biznesowych.

Ustawienia dotyczące cookies mogą Państwo zmienić samodzielnie, modyfikując ustawienia przeglądarki internetowej. Informacje dotyczące zmiany ustawień oraz szczegóły dotyczące wykorzystania wspomnianych technologii zawarte są w naszej Polityce Prywatności.

Korzystając z naszych serwisów bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej wyrażacie Państwo zgodę na stosowanie plików cookies i podobnych technologii, opisanych w Polityce Prywatności.

Państwa zgoda jest dobrowolna, jednak jej brak może wpłynąć na komfort korzystania z naszych serwisów. Udzieloną zgodę mogą Państwo wycofać w każdej chwili, co jednak pozostanie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego wcześniej na podstawie tej zgody.

Klikając przycisk Potwierdzam, wyrażacie Państwo zgodę na stosowanie wyżej wymienionych technologii oraz potwierdzacie, że ustawienia przeglądarki są zgodne z Państwa preferencjami.

Spożycie węglowodanów, tłuszczów i białek a ryzyko zgonu i chorób sercowo-naczyniowych – badanie PURE

Spożycie węglowodanów, tłuszczów i białek a ryzyko zgonu i chorób sercowo-naczyniowych – badanie PURE
17.04.2018
Omówienie artykułu: Associations of fats and carbohydrate intake with cardiovascular disease and mortality in 18 countries from five continents (PURE): a prospective cohort study
M.D. Dehghan i wsp.
The Lancet, 2017; doi: 10.1016/S0140-6736(17)32 252-3

Zaproszenie na warsztaty
Niewydolność serca w praktyce klinicznej

• bezpłatne warsztaty edukacyjne
• 6 miast
• znani i cenieni wykładowcy
• liczba miejsc ograniczona

Zapisz się

Beta–adrenolityki – pytania i odpowiedzi

Krok po kroku

Partnerem serwisu jest