Czy należy ograniczać spożycie jaj?

08.03.2016
dr hab. n. o zdr. Dorota Szostak-Węgierek
Zakład Żywienia Człowieka WUM, Warszawa

Wybrane treści dla pacjenta
  • Dieta w chorobie refluksowej
  • Dieta cukrzycowa
  • Hipercholesterolemia: Dieta na obniżenie cholesterolu - jadłospis, przepisy
  • Dieta w niedokrwistości z niedoboru żelaza
  • Dieta w zespole metabolicznym
  • Dieta w profilaktyce i leczeniu niedoborów żelaza u sportowców
  • Rola błonnika pokarmowego w leczeniu zespołu jelita nadwrażliwego
  • Zalecenia żywieniowe dla pacjentów z wyrównaną i niewyrównaną marskością wątroby
  • Dieta o małej zawartości FODMAP (dieta zalecana w zespole jelita drażliwego)
  • Dieta w chorobie zwyrodnieniowej stawów – czy można odbudować chrząstkę stawową?

Sponsorem serwisu jest